Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Petjel (groentesalade met pindasaus)

Aantal personen: 4-
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Pinda-Sat
ésaus
250 gram Kouseband
250 gram taugé
water
300 gram witte kool

Bereiden

De kouseband in lengte van 4-5 cm snijden en de kool in lengte van 4-6 cm grof snijden; alle groenten apart houden, goed wassen en ze vervolgens apart
é
én voor
é
én in ruim water als volgt opkoken:
- kool: 3-4 minuten
- kouseband: 2 minuten
- taugé: 1 minuut
Na het opkoken van elke groente, die uit het water halen en goed uitlekken. Maak kleine porties van een mix van deze groenten.
Serveertip: Serveren met Faja Lobi
Pinda-Sat
ésaus.
Variatietip: Combineer dit gerecht eens
Kotomisi Kroepoek Paramaribo.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Masoesa-Alesie Nanga Botoe (gele rijstgerecht met kippenbouten)
Orgeade met Meloen (Hindoestaans dessert)
Moksie Alesie Pork (gemengd rijstgerecht met verse groenten en hamlappen)
Milkshake Sarnami
Gebraden Masterbeef Sranang

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes