Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Petjel (groentesalade met pindasaus)

Aantal personen: 4-
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Pinda-Sat
ésaus
250 gram Kouseband
250 gram taugé
water
300 gram witte kool

Bereiden

De kouseband in lengte van 4-5 cm snijden en de kool in lengte van 4-6 cm grof snijden; alle groenten apart houden, goed wassen en ze vervolgens apart
é
én voor
é
én in ruim water als volgt opkoken:
- kool: 3-4 minuten
- kouseband: 2 minuten
- taugé: 1 minuut
Na het opkoken van elke groente, die uit het water halen en goed uitlekken. Maak kleine porties van een mix van deze groenten.
Serveertip: Serveren met Faja Lobi
Pinda-Sat
ésaus.
Variatietip: Combineer dit gerecht eens
Kotomisi Kroepoek Paramaribo.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
Tjauw-Min Moksie (gemengd noodle-miegerecht)
Tamarinde - Drink
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Dawet - Dessert

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes